Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@09:21:45 GMT

عکس/ بزرگترین بازار ماهی جهان

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۹۰۹۹

پس از پایان فعالیت بازار تسوکیجی در شهر توکیوی ژاپن که اغلب از آن به عنوان بزرگترین بازار ماهی جهان یاد می‌شد، بازار ماهی تویوسو گشایش یافت و فعالیتش را آغاز کرد.

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین بازار جالب و دیدنی ژاپن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا طرح‌های پرورش ماهی در روستاهای ساحلی استان بوشهر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین برنامه اجرا پرورش ماهی در قفس ویژه روستاییان ساحلی استان بوشهر گفت: ۴۴ روستای استان در کنار ساحل خلیج‌فارس قرار دارد که قابلیت پرورش آبزیان دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی باستین شامگاه چهارشنبه در همایش توسعه پرورش آبزیان با مشارکت مردم در روستاهای ساحلی استان بوشهر با بیان اینکه این استان در عرصه پرورش آبزیان دارای سابقه طولانی و تجربه بسیاری است اظهار داشت: اکنون استان بوشهر قطب تولید میگو پرورشی است و در زمینه پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس طرح‌های مهمی تدوین و عملیاتی کرده است.

وی با اشاره به تحقق شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: یکی از طرح‌های مهم اقتصاد دریا پایه مورد تأکید مقام معظم رهبری پرورش آبزیان با مشارکت مردم است که اکنون طرح پرورش ماهی در قفس در سواحل استان بوشهر عملیاتی شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر روستاهای ساحلی قابلیت اجرایی شدن طرح پرورش آبزیان را 44 روستا اعلام و خاطرنشان کرد: برای معرفی طرح پرورش ماهی در قفس با مشارکت نهادهای مختلف انقلابی از جمله بنیاد علوی و برکت، کمیته امداد و بهزیستی اقدامات مهم و موثر در حال اجرا است.

باستین اضافه کرد: در 2 سال گذشته با هدف فراهم شدن بسترهای لازم برای اجرایی شدن پرورش ماهی در قفس با ظرفیت کوچک مقیاس و مشارکت ساحل‌نشینان روستایی اقدامات مهمی انجام شده و این مهم در برخی نقاط از جمله نخل غانم کنگان، سیراف، جبرانی شهرستان دیر و اکنون بندر خورشهاب تنگستان اجرا و تجربه موفقی ثبت شده است.

وی با اشاره به شناسایی ظرفیت‌های روستاهای ساحلی برای پرورش ماهی در قفس‌های کوچک مقیاس گفت: طرح پرورش ماهی در قفس در سواحل روستایی با مشارکت مردم ساکن روستاهای ساحلی استان بوشهر با همکاری شوراهای اسلامی و دهیاران در دستور کار قرار گرفته است که نقش مهمی در اشتغال‌زایی، معیشت مردم روستاها و توسعه کسب‌وکارهای پرورش آبزیان دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر هزینه طرح پرورش ماهی در قفس در مقیاس و ظرفیت کوچک را کم هزینه دانست و تأکید کرد: میزان سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها با توجیه اقتصادی بالا، در کوتاه‌ترین زمان برمی‌گردد و همین مهم انگیزه سرمایه‌گذاری در پرورش ماهی در قفس را افزایش داده است.

دوره بازگشت سرمایه بسیار کوتاه است

باستین با اشاره به برآورد سرمایه‌گذاری و درآمد در پرورش ماهی در قفس‌های یک تا 1.5 تنی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد یک قفس با ظرفیت یک تا 1.5 تن برای پرورش ماهی تقریباً هزینه‌ای حدود 240 میلیون تومان دارد و این درحالی است که درآمد یکسال این طرح 700 میلیون تومان برآورد شده که نشان می‌دهد دوره بازگشت سرمایه بسیار کوتاه است.

وی بیان کرد: این طرح بسیار ارزشمند با توجیه اقتصادی بالا است و از مهمترین اقدامات و حمایت‌های که برای طرح پرورش ماهی در قفس در سواحل روستایی استان بوشهر برای آن برنامه‌ریزی شده تسهیل‌گری در کار در زمینه آموزش، بحث‌های ترویجی، نحو کار است که توسط نهادهای بنیاد علوی و برکت،  پارک علم و فناوری، انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به صدور مجوز پرورش ماهی در قفس در زمان کوتاه اضافه کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده قرار است سازمان شیلات ایران صدور مجوزهای پرورش ماهی در قفس در سریع‌ترین زمان انجام دهد.

باستین تأمین نهاده‌های مورد نیاز قفس‌های پرورش ماهی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این زمینه اقدامات لازم از جمله ایجاد 3 مرکز تکثیر بچه ماهی در دستور کار قرار گرفته است.

وی پرداخت وام کم بهره با سود 4 درصد را از دیگر ویژگی این طرح دانست و خاطرنشان کرد: برای پرداخت تسهیلات کم بهره 4 درصدی برنامه‌ریزی لازم شده است که این مهم با مشارکت بنیاد برکت و علوی، نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی و بسیج سازندگی انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر پشتیبانی‌های تخصصی و فنی برای پرورش ماهی در قفس توسط شیلات، دامپزشکی و پارک علم و فناوری استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و افزود: در ادامه موضوع بازاریابی و فروش محصول ماهی پرورشی است که ان‌شاءالله قرار است با تشکیل شرکت‌های تعاونی در سطح روستاهای استان بوشهر برای فروش داخلی و صادرات مورد حمایت این تعاونی‌ها قرار گرفته شود.

تکمیل زنجیره ارزش ماهی پرورشی در قفس

باستین تکمیل زنجیره ارزش ماهی پرورشی در قفس را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: این مهم مورد حمایت دولت و همه ارکان‌های مختلف استان قرار دارد و این موارد مطرح شده مبتنی بر مزیت نسبی روستاهای ساحلی استان بوشهر است.

فرماندار تنگستان هم پرورش ماهی در قفس را از ویژگی روستاهای ساحلی تنگستان دانست و بیان کرد: تنگستان در زمینه پرورش ماهی در قفس از ظرفیت بالایی برخوردار است که اقدامات مهمی در این عرصه اجرایی شده است.

احمد لطفی پرورش ماهی در قفس را از ویژگی روستاهای ساحلی تنگستان دانست و بیان کرد: در راستای توسعه طرح‌های اشتغال‌زایی و تأمین معیشت و درآمد روستاییان بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر طرح‌های اقتصاد دریا محور عملیات پرورش ماهی در قفس در دریا در مقیاس و ظرفیت کوچک اجرایی شده است.

وی ادامه داد: در این طرح‌ها حمایت‌های ویژه از سرمایه‌گذاران روستایی از جمله پرداخت تسهیلات کم بهره، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی و تأمین بچه ماهی انجام می‌شود.

شناسایی ظرفیت‌های روستاهای استان بوشهر

یکی از کارشناسان شیلات استان بوشهر هم ویژگی پرورش ماهی در قفس را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: طرح‌های شناسایی ظرفیت‌های روستاهای استان بوشهر برای این مهم اجرا شده و نقش مهمی در اشتغال ساحل‌نشین روستایی و درآمدزایی آنان دارد.

علی قوامپور با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس 4 لایه دارد خاطرنشان کرد: پرورش ماهی در نقاط ساحلی، آبهای کم عمق، عمق متوسط و عمق بالا انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت طرح‌های پرورش ماهی با مشارکت مردم تصریح کرد: از مزایای طرح‌های پرورش ماهی مردم محور، این است که هر شخصی با توان و ظرفیت مالی متفاوت می‌تواند سرمایه‌گذاری کند.

این کارشناس شیلات با تبیین پرورش ماهی در قفس کوچک مقیاس در سواحل استان بوشهر گفت: در این عرصه ظرفیت‌های اقتصادی روستاهای ساحلی استان بوشهر شناسایی شده است.

بر اساس این گزارش، همایش توسعه آبزی پروری با مشارکت مردم و محوریت روستاهای ساحلی با حضور استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار، فرمانداران شهرستان‌های ساحلی و دهیاران و مدیران دانش‌بنیان و مدیران شیلات و دامپزشکی و سایر مدیران و کارشناسان و فعالان اقتصادی مرتبط در تنگستان برگزار شد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • اجرا طرح‌های پرورش ماهی در روستاهای ساحلی استان بوشهر
  • هارپی بزرگترین عقاب جهان (+عکس)
  • ماهی‌های دودخانه - بندر انزلی (عکس)
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳